Avedeo logo dark

Správa sociálních sítí

pro firmy a podnikatele

Rozšiřte své publikum, posilte image značky a prodávejte produkty nebo služby tam, kde vaše cílová skupina tráví většinu volného času. Využijte naplno jeden z nejefektivnějších marketingových nástrojů moderní doby.

Budujte si na sociálních vztah a zároveň se prodávejte

Marketing na sociálních sítích má dvě výhody. Sblíží vás se zákazníky jako žádný jiný prodejní kanál a přirozeně vyzdvihne benefity vašich produktů a služeb. Zaujměte na Instagramu, Facebooku nebo Linkedinu a vybudujte si stabilní komunitu příznivců, kteří u vás pravidelně nakoupí.

Správa sociálních sítí není pro každého

Pozornost člověka se neustále zkracuje a je čím dál těžší ho něčím zaujmout. Chápeme, že tato práce většinu z vás doslova nebaví. Od toho jsme tady ale my. Máme již zavedené postupy pod kůží, sledujeme nejnovější trendy, baví nás to a svým zákazníkům přinášíme výsledky.

analytics 925379 1920
Czech Online Expo 2019

Pro koho je správa sociálních sítí vhodná?

Mít firemní sociální profil je trendy, ale ne každému se to skutečně vyplatí. Poradíme vám, zda má správa sociálních sítí smysl právě pro váš druh podnikání a kterou sociální síť zvolit, abyste nejrychleji dosáhli svých cílů.

Co zahrnuje správa sociálních sítí od Avedeo

Analýza sociálních sítí

Na začátku spolupráce se seznámíme s tím, co nabízíte, s vaší značkou a cíli. Následně zanalyzujeme současný stav vašich sociálních sítí i marketingu obecně a předložíme vám návrhy na změny.

Marketingová strategie

Na míru vašemu podnikání připravíme marketingovou strategii, ve které definujeme cílovou skupinu, vhodná sociální média a výkonnostní metriky, podle nichž budeme vyhodnocovat úspěšnost jednotlivých kampaní.

Založení nebo úprava profilů na sociálních sítích

Vytvoříme vám firemní profily na sociálních sítích, nebo vám s jejich založením pomůžeme. Jestliže už profil vytvořený máte, provedeme jeho audit a doplníme chybějící informace nebo upravíme stávající.

Kreativní a přínosný obsah

Na základě našich zkušeností a toho, co nám odhalí vstupní analýza, připravíme hodnotný obsah, který zasáhne vaši cílovou skupinu a posílí vaši pozici na trhu. Vaše značka bude lépe zapamatovatelná a lidé s ní budou rádi trávit čas.

Reklama na sociálních sítích

Tvorba a správa úspěšných reklam na sociálních sítích vyžaduje zkušenosti, obchodního ducha a dobrou znalost nástrojů pro správu reklam. To je naše parketa. Nastavíme takové reklamní kampaně, které splní vaše očekávání.

Vyhodnocování a pravidelný reporting

Každý měsíc vám předložíme podrobné výstupy z práce, kterou jsme pro vás na sociálních sítích dělali. Report s vámi probereme a vysvětlíme vám vše, co se na sítích událo a jak úspěšní jsme daný měsíc byli.

avedeo white

Jak jsme získali 1 371 fanoušků v prvním měsíci spolupráce a 49 % zvýšení zájmů u příspěvků.

Tady se pohybujeme jako ryba ve vodě:

Proč se obrátit právě na naši agenturu?

1

Přemýšlíme byznysově

O vašem podnikání budeme přemýšlet, jako by bylo naše vlastní. Soustředíme se na výkon a základními pilíři jsou pro nás ziskovost a návratnost investic.

2

Vytváříme strategie na míru

Každému klientovi vytvoříme jedinečnou strategii a balíček služeb na základě jeho potřeb, aktuální situace a podle oboru jeho podnikání. V tom jsme jiní než ostatní agentury.

3

Máme stabilní zázemí

Na každém projektu se podílíme jako tým a nenecháváme ho v rukou pouze jednoho specialisty. Vše řešíme komplexně a v návaznosti na další marketingové kanály.

4

Udržujeme přehled o trendech

Vzdělávání je důležitou součástí naší firemní kultury. Neustále se zdokonalujeme, sledujeme novinky v oboru a naši klienti tak mají vždy to nejaktuálnější a nejlepší řešení.

Co vašemu podnikání přineseme?

Sjednotíme vaši prezentaci na sociálních sítích, čímž posílíme vaši značku, zvýšíme dosahy jednotlivých příspěvků, aby vás vidělo co nejvíce uživatelů, přivedeme nové fanoušky a udržíme pozornost těch stávajících.

Chci nezávazný návrh zdarma

Připravíme pro vás návrh a konkrétní nápady, jak uchopit tvorbu a správu obsahu na sociálních sítích pro váš projekt a jaký by to mohlo mít přínos.

    Volitelné

    *

    *

    Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

    Případové studie

    StormIT: 20x vyšší návštěvnost díky SEO

    Jak jsme díky SEO pomohli klientovi StormIT zvýšit návštěvnost o více než 2200 % a získat platící zákazníky.

    Big Bang Injection

    Jak jsme uspěli s klientem Big Bang injection na americkém trhu a meziročně vyrostli o více než 200%?

    Prodaných 10 000 produktů v prvním roce

    Jak jsme s novou značkou Pure rituals prodali v prvním roce 10000 vitamínů.

    Jak probíhá spolupráce

    1

    Diskutujeme

    Na nezávazné první schůzce probereme možnosti, očekávání a cíle naší spolupráce.

    2

    Navrhujeme

    Dáme vám ke schválení návrh s typem služeb, hodinovým rozsahem a odhadovanou cenou.

    3

    Tvoříme

    Po schválení podmínek podepíšeme finální smlouvu a náš tým se pustí do práce.

    Specialisté

    kolovratnikova

    Diana Kolovratníková

    Project manager

    jkovalcik

    Jan Kovalčík

    Social media specialist

    gorgosova

    Natálie Gorgošová

    Social media specialist

    Tuto službu využívají

    nutsman logo
    digifit logo
    meetme
    raceme logo
    doveztodal
    parkview logo

    Cena za správu sociálních sítí

    Aby se nestalo, že nám papírování a komunikace zabere více času než samotná práce, nezabýváme se řešením nárazových drobných úkolů. Preferujeme spíše dlouhodobé spolupráce, případně jednorázové komplexní činnosti, které mohou naše klienty opravdu posunout. Proto nacenění našich služeb začíná na 6 000 Kč (vyjma konzultací). Pro konkrétní návrh s přesným naceněním nás kontaktujte.